Jelena Karleuša i Duško Tošić se razvode zbog bh. reprezentativca?
Jelena Karleuša i Duško Tošić su u velikoj svađi, a izvor blizak paru je Kuriru otkrio šta se sve dešavalo na dočeku 2019. godine

Kobne poruke JK i Igrača br. 6

Jelena Karleuša i Duško Tošić se razvode zbog bh. reprezentativca?

E. Škorić

Jelena Karleuša i Duško Tošić bi se mogli razvesti, a navodno iza svega stoji bh. reprezentativac Igrač broj 6.

Kako javlja Kurir, Jelena i Duško nalaze se u ozbiljnoj bračnoj krizi, a nevolje su počele na pjevačicinom nastupu za doček 2019. godine.

Divi je, javlja Kurir, zasmetalo ššto je njen životni saputnik poslao piće poznanici koja je bila za susjednim stolom. JK je prekinula nastup i žestoko se posvađala s Duškom.

Otišla je na drugi nastup, a on se pravio kako je sve u redu, iako nije bilo.

"Duško je došao kući i pokušao da joj objasni da stvari nisu onakve kako ona vidi. Nije vrijedilo, Jelena je tjerala po svom. Tošić je uzeo telefon i tada je nastao pravi rusvaj", priča izvor blizak pjevačici Kuriru.

Duško Tošić bolje da nije uzimao mobitel u ruke

Kada je uzeo telefon, imao je šta da vidi - Jelena se dopisivala sa bh. defanzivcem i nogometašem Anderlechta Igračem broj 6.

"Tad je Duško poludio. Svašta je rekao Jeleni, oduzeo joj je telefon, tako da niko nema kontakt sa njom. Duško je zvao i kolegu fudbalera i izvrijeđao ga. Ne znam šta će se desiti i kako će se ovo završiti ali mislim da će podnijeti papire za razvod", tvrdi izvor.

Igrač broj 6 tako se nastavlja pojavljivati u skandalima. Nedavno je digao veliku prašinu zbog tetovaža, a ranije je bio u vezi sa srbijanskom pjevačicom Katarinom Grujić.

Top Komentari

JPZ
Broj šest je Vranješ koji se javno deklarira kao četnik. Zbog tetovaža četničkih vojvoda nije smio doći u Zagreb. Žalosno je što mu nogometni savez BiH nije zabranio doživotno igrati za reprezentaciju BiH.
91 7
Zeleni_zub
Ova sestica samo meće pjevaljkama
49 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti