HŠK Zrinjski i Ivan Čurjurić ozvaničili saradnju

Veznjak stiže iz Željezničara

HŠK Zrinjski i Ivan Čurjurić ozvaničili saradnju · Zvanično

Hrvatski veznjak Ivan Čurjurić danas je i zvanično postao novi fudbaler mostarskog Zrinjskog.

Nakon relativno uspješne polusezone u Željezničaru, Ivan Čurjurić (29) je sporazumno raskinuo saradnju sa Plavim sa Grbavice i krenuo u potragu za novim klubom.

Iako se spominjao i odlazak u inostranstvo, Čurjurić je ostao u Premijer ligi i pridružio se ekipi trostrukog uzastopnog prvaka Bosne i Hercegovine. Sa mostarskim klubom je Čurjurić dogovorio saradnju do ljeta 2020. godine.

Za vrijeme boravka na Grbavici, Čurjurić je za Željezničar u 18 premijerligaških mečeva postigao jedan gol i imao je četiri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ivan Čurjurić igra na poziciji ofanzivnog veznog, a prije dolaska u Željezničar nastupao je za Paralimni sa Kipra, a prethodno je igrao i za Poli Timisoaru, Neu Salamis, Agia Napu, PAS Lamiu, Zagreb, Zadar, Hajduk...

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Đuka
Dobro došao majstore! Idemo po sedmu, četvrtu uzastopnu! Samo jako! Yebeš ostale!
0 14
zokora
E moj Ivane Kleo si se u Zelju i odes u Svinjski Govno
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi