Ivan Čurjurić potpisuje za HŠK Zrinjski?
Čurjurić je u dresu Željezničara upisao 18 premijerligaških nastupa i postigao je jedan gol uz četiri asistencije

Bivši igrač FK Željezničar

Ivan Čurjurić potpisuje za HŠK Zrinjski?

Edmir Škorić, foto: T. Hebib

Ivan Čurjurić, bivši nogometaš FK Željezničar, mogao bi uskoro obući dres bh. prvaka Zrinjskog.

Čurjurić se ovog mjeseca razišao sa Fudbalskim klubom Željezničar i nakon šešt mjeseci napušta Grbavicu.

On je u plavom dresu u 18 premijerligaških mečeva postigao jedan gol i imao je četiri asistencije.

"Mojih predivnih šest mjeseci u Sarajevu i klubu kao što je Željeznicar je došlo do kraja. Napuštam Želju u ovom prijelaznom roku. Napuštam klub koji mi je puno dao u ovo malo vremena. Bila je velika čast isto tako i odgovornost biti dio takvog kluba. Još jednom hvala svima, a posebno navijačima koji su me podržavali od prvog dana", tada je napisao Čurjurić na Facebooku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sada je na pragu Zrinjskog i do početka naredne sedmice očekuje se da potpiše ugovor sa aktuelnim prvakom BiH i trenutno drugoplasiranom ekipom Premijer lige BiH.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
-5 -15
5 0
hdhdui
Zrinjski i dalje po svome. Pokupe ono sto ne treba sarajevskim klubovima i isposave se kao velika pojacanja. Kadusic, bilbija, tomic, todorovic, bekric, rustemovic, handzic, sad curjuric. Bravo Zrinjski idemo po 4. titulu zaredom...
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi