Poraz Željezničara u Bijeljini

Amar Osim: Nije nam sviran penal, ali sve je isključivo bilo do nas

Željezničar je neslavno krenuo u drugi dio sezone Premijer lige BiH. Plavi su poraženi od Radnika 1:0, pogotkom u prvom poluvremenu.

Amar Osim je imao šta reći nakon meča.

"Radnik je igrao drugačije kada ima 1:0, pogotovo na ovom terenu. Zadnji pas je išao teško, imali smo par situacija i nismo iskoristili. Penal je bio očigledno i nije sviran. Čestitam Radniku, bili su korektni i korektno su igrali. Nisu posezali za nekakvim stvarima koje nisu uredu. Isključivo je do nas, imali smo mogućnosti, teren je bio korektan. Nismo uspjeli ništa više od poraza", kazao je Osim na press koferenciji nakon meča.

U narednom kolu Željezničar će ugostiti Mladost Doboj Kakanj.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BN78
Debeli morz navikao da otima,krade,a cim neko posteno sudi odmah kmecanje,sve u svemu utakmica,ocaj,jedino je bila zima na nivou.
28 0
franjo25z
Ja ruznog insana braco moja mila....
24 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi