Muškarci su naprosto "odlijepili" nakon Georginine objave dok vježba u tajicama

Ima šta da pokaže

Muškarci su naprosto "odlijepili" nakon Georginine objave dok vježba u tajicama

Edmir Škorić

Španska ljepotica Georgina Rodriguez diže puls muškom dijelu fanova nakon svake objave na Instagramu.

Georgina svakodnevno trenira u teretani, a djevojka Cristiana Ronalda je snimkom u sivim tajicama naprosto očarala 9.4 miliona pratitelja na Instagramu.

Ne iznenađuje što je Rodriguez dobila mnoštvo komplimenata: "Tako savršena žena", napisao je jedan, dok je drugi napisao: "Gospođo, vi ste najljepša žena na svijetu".

Pitanje je kako Ronaldo sve to podnosi, no ne djeluje kao pretjerano ljubomoran tip. Naravno, slične "probleme " ima i Georgina s druge strane, jer je poznato da Portugalca obožavaju žene širom svijeta.

View this post on Instagram

Buen día 🧡 Vamos a quemar la tarta de anoche 🤟🏼 Beige outfit @aloyoga🌎

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Top Komentari

Da li je ovo Playboy magazin ili je sportski portal sportsportba, njeni guzovi nemaju veze sa sportom, kako vidim sve same drkadzije od novinara rade u sportsportba.
5 1
zmijuga.loma
Bezveze
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi