Supruga bivšeg Zmaja prekinula šutnju: "Mrtav je za mene!"

Razvela se od bh. fudbalera

Supruga bivšeg Zmaja prekinula šutnju: "Mrtav je za mene!"

O. Lekić

Bivšem reprezentativcu BiH život u posljednje vrijeme i ne ide baš najbolji.

Defanzivca Anderlechta je najprije izbacio belgijski klub iz prve momčadi, a nakon što je potjeran i iz reprezentacije BiH, uslijedio je krah i na ljubavnom planu.

Brojne fotografije i poruke koje je razmjenjivao sa srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom dovele su do toga da se on i njegova supruga Danijela, s kojom ima i curicu, razvedu poslije nekoliko godina braka. Dalo se to i naslutiti nakon što je bh. fudbaler nedavno prekrio tetovažu s njezinim imenom, a glasine je sada potvrdila i sama Danijela.

"Razvela sam se", rekla je Danijela Vranješ za "Alo", a onda istakla da ne razmišlja o pomirenju i uspostavljanju dobrih odnosa.

"Mrtav je za mene", dodala je ona.

Svojedobno su izvori bliski Danijeli rekli kako je ona porodična žena koja nema dodirnih tačaka sa estradom te da se ne želi petljati u takvo društvo i skandale.

Top Komentari

koraj
Stvarno ste dosadni sa njim. Pa koji to sportski novinar pise ovakva sr.... Idi brate pisi za Alo, nije ti mjesto ovdje.
15 0
burek_sa_mesom
Ognjene, Bosna je uz tebe. ❤
0 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije