Rahimiću minimalno jedna utakmica suspenzije

Pokrenut disciplinski postupak

Rahimiću minimalno jedna utakmica suspenzije

Admin Čaušević

Disciplinska komisija FS FBiH suspendovala je trenera Veleža Ibru Rahimića na minimalno jednu utakmicu.

Iskusni stručnjak neće moći sjediti na klupi lidera Prve lige FBiH do 5. aprila, odnosno do okončanja disciplinskog postupka.

Rahimić se tokom derbija sa Olimpikom ponašao poprilično nesportski zbog čega je protiv njega pokrenut disciplinski postupak sa suspenzijom, potvrđeno je za SportSport.ba.

Za vrijeme utakmice u nekoliko navrata je izgubio živce te je domaćim igračima, što je i sam priznao poslije susreta, uputio niz nepristojnih psovki.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Odgovorna lica su u izvještaju Rahimićevo ponašanje okarakterisala kao teži prekršaj zbog čega postoji mogućnost da ovaj trener poslije okončanja postupka prođe i sa većom kaznom.

Rahimić će suspenziju odraditi u subotu kada Velež dočekuje TOŠK. 

Top Komentari

nijepoznat
Ibro derpe guzi se sa crncem i cigom fajicem
0 10
burek_sa_mesom
Pseta vrapčićka
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi