Vruće na Grbavici: Održana vanredna sjednica UO, kazne za igrače i stručni štab

Nakon poraza u derbiju

Vruće na Grbavici: Održana vanredna sjednica UO, kazne za igrače i stručni štab

S. Grebović

Jučer je odigran 118. vječiti derbi između Željezničara i Sarajeva, a kojeg je Bordo ekipa riješila u svoju korist sa visokih 3:0.

Iz FK Željezničar su izdali saopštenje koje prenosimo u cjelosti:

"Na danas održanoj vanrednoj sjednici Upravnog odbora, izvršena je analiza ostvarnih sportskih rezultata u proljetnom dijelu BH Telecom Premijer lige BiH. Sjednici Upravnog odbora prirustvovao je i šef stručnog štaba Amar Osim, koji je predstavio svoje viđenje aktuelne situacije.

Nakon sveobuhvatne diskusije, Upravni odbor donio je odluku da će stručni štab i igrači snositi sankcije zbog nedovoljnog broja ostvarenih bodova u proljetnom dijelu prvenstva. Pored toga, sve upravljačke strukture Kluba daju bezrezervnu podrušku šefu stručnog štaba i igračima u cilju ostvarivanja primarnog sportskog cilja, što u ovom trenutku, predstavlja izlazak na evropsku sportsku scenu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pozivamo sve navijače i simpatizere Kluba da svi zajedno pokažemo i zadržimo jedinstvo, te pružimo podršku Klubu kako bi ostvarili zacrtane ciljeve", stoji u zvaničnom saopštenju kluba iz Zvorničke 27.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jogabonito
Ipak najbolji trener sa bh pasosom,jedan od rijetkih koji istinu prica,steta da nije selektor,mislim da on sebi ne bi dozvolio da bude marioneta menadzera,kod njega igraci sa sekundazom poput K.Kodre ne bi mogli biti pozvani.Nek se Kodro ne uvrijedi,fin je i pristojan momak,ali nepravedno se poziva u repr,dok drugi momci koji krv pisaju po bh stadionima ni minute ne mogu dobiti.Toliko
0 19
casimiro
Hhahah...Miske odlazi...Nije ovo nista kakav kolaps predstoji...Trazili ste gledajte!
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije