Šta kažu doktorski nalazi: Da li je Najila Trindade silovana?

Neymar optužen za težak zločin

Šta kažu doktorski nalazi: Da li je Najila Trindade silovana?

Teme:

Najila Trindade je optužila zvijezdu PSG-a i reprezentacije Brazila Neymara da ju je silovao u sobi jednog pariškog hotela 15. maja ove godine.

U međuvremenu su isplivale poruke koje su Najila i Neymar razmjenjivali, snimak na kojem ona udara brazislkog fudbalera, a potom je Najila Trindade i prvi put javno govorila o navodnom incidentu.

"Kada sam ga pitala da li je ponio kondom, rekao mi je da nije. Zato sam mu rekla da se ništa neće desiti, ali on nije slušao, okrenuo se i nastavio sa činom. Rekla sam: 'Stani, stani, ne! Stani'. Ali on nije puno govorio, samo je nastavio", izjavila je Najila tokom gostovanja na jednoj brazilskoj TV stanici, pa nastavila:

"Samo želim pravdu. Pod traumama sam. Želim da plati za ono što je uradio."

Na pitanje voditelja da razjasni da li se radilo o fizičkom napadu ili silovanju, Najila, inače model, je poručila: "Napad zajedno sa silovanjem".

"Bio je agresivan, potpuno drugačiji od dečka kojeg sam upoznala kroz dopisivanje", dodala je Najila Trindade.

Također, Neymar je odmah nakon otpužbi objavio video na Instagramu na kojem je pokazao i eksplicitne fotografije koje mu je slala Najila Trindande, kao i dijelove njihovog dopisivanja.

Brazilac je jučer u Rio De Janeiru u policijskoj stanici dao izjavu nakon otpužbi na njegov računa, a danas stižu informacije o nalazila ljekarskih pregleda kojima je Najila Trindade podvrgnuta nakon što je prijavila da je silovana.

Kako piše UOL Esporte, ljekarski pregledi nisu otkrili nikakvu rane na "privatnim dijelovima" Najile Trindade.

Navodno je na Najilinom tijelu pronađena samo jedna rana i to na prstu. Ipak, pronađeno je nekoliko modrica.

Prvi pregled navodne žrtve silovanja je bio napravljen 21. maja, a tada su na njenoj stražnjici i nogama pronađene modrice. Također, tada je utvrđeno da ima stomačnih problema te da gubi na tjelsenoj težini i da pokazuje simptome povezana sa posttraumtaskim strasnim sindromom.

Pregled je izvršen u privatnoj klinici, a doktor koji je pregledao Najilu Trindade je jučer također dao svoj iskaz u policijskoj stanici.

Podsjetimo, Neymar i njegov advokatski tim su izričito odbacili sve optužbe...

Top Komentari

Zoilomas
Kurvetina
14 0
Arnel925
Nije ona voli duboko da ga prima i oralno i na svaki drugi nacin
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi