Husejinović i Beganović novi igrači Tuzla Cityja

Pojačanja u ofanzivnom dijelu ekipe

Husejinović i Beganović novi igrači Tuzla Cityja

Admin Čaušević

Tuzla City nastavlja s angažovanjem novih fudbalera. 

Seriju prelazaka iz Slobode u Tuzla City nastavio je Said Husejinović. Iskusnom veznjaku je krajem sezone istekao ugovor sa "crveno-crnim", a od sljedeće sezone će nastupati u "plavo-bijelom" dresu. 

Husejinović je kada je zdrav jedan od najboljih igrača lige i sigurno će predstavljati pojačanje za ekipu Milenka Bošnjakovića. 

Osim Husejinovića na Tušnju će sljedeće sezone igrati i Dženis Beganović, povratnik u Premijer ligu BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bivši napadač Željezničara je prošle sezone nastupao za češku ekipu Znojma, a sada se odlučio na povratak u BiH. 

Ranije su Tuzla City pojačali Kobie Morris, Adis Hadžanović, Borislav Terzić, Mirsad Ramić...

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Stanley
Slobodu pod hitno treba likvidirati.
17 0
chs1975mostar
pa ja sam o tome pisao prije 10/tak d@na da je Tuzla city inat klub!!husic je dobar covjek nista o njemu lose ne mislim!!@li su ga istjerali iz slobode ((takvog čovjeka kapacitet u finansijkom i infrastrukturnom smislu)),,covjek je htjeo da od slobode napravi evropsku slobodu!! izgleda da je to nekome zasmetalo!!@ kome ja ne znam,,nisam u to toliko upućen!!@li ipak Tuzla city steti Tuzli i slobodi,,sve u svemu ne mrzim Tuzla city,,al brate vise volim slobodu!!sretno Tuzla City,, LP ??
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi