Ako izgubi od Celtica ekipa Sarajeva ide direktno u treće pretkolo Evropske lige!

Izvučeni kao sretan par

Ako izgubi od Celtica ekipa Sarajeva ide direktno u treće pretkolo Evropske lige!

E. Čaušević

FK Sarajevo u prvom pretkolu Lige prvaka igrat će protiv škotskog Celtica.

U slučaju poraza od Celtica ekipa Sarajevo će nastaviti takmičenje u Evropskoj ligi u trećem pretkolu Evropske lige. 

Naime, na izvlačenju u Nyonu svi parovi iz prvog pretkola Lige prvaka su bili u istom bubnju, te sretnim odabirom je odlučeno ko od poraženih ide direktno u treće pretkolo Evropske lige.

Na kraju veliku sreću je imao FK Sarajevo jer je izvučen upravo par broj osam Celtic - Sarajevo. Jasno je da je škotski klub veliki favorit u ovom duelu, a bordo timu je sigurno lakše kada znaju da i pored poraza idu u treće pretkolo Evropske lige.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Avayan
Necemo mi izgubiti nego ce nas raznjet JEBEM TI BOZE SVE !!!!
1 40
franjo25z
Ustani Musemicu Osam je...hahahahahajah
0 33

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi