Lobov vjeruje da će Conor pobijediti Khabiba: Vjerujem da bi bilo kao protiv Diaza

Željena borba je daleko

Lobov vjeruje da će Conor pobijediti Khabiba: Vjerujem da bi bilo kao protiv Diaza

Midhat Šljivak

Prijatelj Conora McGregora Artem Lobov vjeruje kako bi irska MMA zvijezda uspjela pobijediti Khabiba Nurmagomedova u revanšu.

Još uvijek se priča o meču iz oktobra prošle godine kada je Khabib pobijedio Conora gušenjem u četvrtoj rundi. Irac bi želio revanš, ali The Eagle mu ne želi pokloniti revanš dok se ne izbori za njea nizom pobjeda.

Međutim, Artem Lobov, prijatelj i timski kolega Conora McGregora vjeruje kako bi Conor pobijedio u revanšu.

"Ako pogledate u prošlost, vidjet ćete šta se dogodili sa Diazom. Kada je Conor shvatio grešku, muški je prihvatio poraz, vratio se na početak, drugačije je pristupio treningu i pobijedio. Vjerujem da bi bilo isto i ovog puta", uvjeren je Lobov.

Ruski borac je glavni krivac za rat između Khabiba i Conora. On je bio taj koji je zakuhao sve i koji je tu borbu učinio još više popularnom.

Ipak, on već nekoliko mjeseci nije član UFC-a gdje je proveo četiri godine, a večeras će imati svoj meč protiv boksera Paulieja Malignaggija u borbi bez rukavica.

Lobov je u krijeri na omjeru od 13 pobjeda i 15 poraza, a čak pet poraza je zabilježio u posljednjih sedam mečeva.

Top Komentari

AmaRam4
xhahahaah mamu vam jebem i protiv Diaza nije zasluzio pobjedu
0 0
Romanus
Zato u bare knuckle fight dere guzove
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi