Velkoski: Utakmica je bila teška, po teškom vremenu, a rezultat nije bio toliko bitan

Ofanzivac FK Sarajevo

Velkoski: Utakmica je bila teška, po teškom vremenu, a rezultat nije bio toliko bitan

Fudbaleri Sarajeva danas su poraženi u pripremnom meču od ekipe Slovacko sa 2:0.

Nakon meča za SportSport.ba govorio je ofanzivac Krste Velkoski.

"Stvarno teška utakmica po teškom vremenu. U prvom dijelu smo igrali dobro i stvarali šanse. U nastavku je koncentracija popustrila, noge su teške, sve je to normalno...", kaže Krste i dodaje:

"Rezultat nije bio toliko bitan, bitno je da se niko nije povrijedio i da smo odradili još jednu dobru pripremu. Ostaje nam još jedan meč u nedjelju da se što bolje spremimo i to je to", kazao je Velkoski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Analiticar
Jos jedna legenda koja ce dozivotno raditi sto pozeli u ovom smijesnom kolektivu! Mozda biste ga trebali pitati koliko je platio usrefu zvanom usro i cetnicki pobratim za kapetansku traku? Ili koliko su on i usref zvani usro i cetnicki pobratim novca dobili od njegovog sugradjanina ALTIPANAKOVSKOG kad su istoga ubacili u ovaj nogometni cirkus?
1 15
AmarHZ1946
In Krle we trust!!! (----
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi