Manev, ipak, ne dolazi u FK Velež

Zbog porodičnih razloga ostaje u Skoplju

Manev, ipak, ne dolazi u FK Velež

Edmir Škorić

Kosta Manev je bio blizu prelaska u FK Velež, ali na kraju je ipak odlučio da ostane u Vardaru.

Velež se vratio nakon tri godine u Premijer ligu i čelnici novog premijerligaša marljivo ovog ljeta rade na sklapanju ekipe za narednu sezonu, a jedna od želja bila je da se dovede Manev.

Iako je bio postignut dogovor i samo sitnice su Maneva dijelile od potpisa za Velež, on je odlučio da ostane u Vardaru.

Iskusni defanzivac zbog porodičnih razloga morao je da se zahvali Veležu i da otkaže kartu za Mostar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Veležu su uložili ogromne napore da dogovore dolazak Maneva, ali sada će gledati druga rješenja.

Podsjećamo, Velež je već doveo Dinu Hasanovića iz GOŠK-a i Muharema Ćivića iz Slobode, a po svemu sudeći bit će još pojačanja.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KRKAN
HAHAHAHA ODBIJE IH GLIBO PA SE JAVNO PERU, ODBIJE IH MANEV
0 12
Mirko
Velež je po meni ne među četiri možda čak i među tri najace ekipe u pl.Evo dobiše i Široki na pecari.Ja sam 100% siguran da će dobiti Mladost u prvom kolu ,možda i dva razlike??.Ibro je već prilagodio taktiku za pl,neće kukati na suce ,protivnike i savez od proljetnog dijela već će početi odmah od prvog kola osim ako ne pobijede onda će početi od drugog kola.
1 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi