Džumhur opet aktivan: Sada ljubi kćerku popularnog pjevača

Pala je na prvu loptu

Džumhur opet aktivan: Sada ljubi kćerku popularnog pjevača

Ljubavni život najboljeg bh. tenisera Damira Džumhura ponovo je dospio na naslovnice tabloida.

Sarajlija je posljednjih godina veoma aktivan na ljubavnom planu. Nakon što se zabavljao sa Dejanom Živković, zatim Rijaldom Karahasanović i nekoliko manekenki, sada je na red došla i kćerka srbijanskog pjevača Milana Topalovića.

Mediji u Srbiji, naime, objavili su da je Džumhur odnedavno u vezi sa atraktivnom Helenom Topalović koju je upoznao na splavu, a nakon što mu se dopala nije birao način da dođe do broja telefona.

"Džumhur je Topalovićki odmah poslao poruku. Nahvalio ju je, pa joj je rekao da ju je primijetio na splavu na kojem su za vikend bili iste večeri. Rekao je da ga je očarala i da skorije nije vidio tako lijepu devojku. Brzo je proradila hemija, pa su se nekoliko dana neprestano dopisivali i dogovorili su se da izađu, ali se ona prije toga nećkala i glumila da ju je teško osvojiti. Damir je Helenu pozvao u restoran, pa su se iste večeri poljubili. Pili su šampanjac, a on se ponudio da je odveze kući poslije ponoći, kad su se rastali. Od tada su nerazdvojni, a kako bi mogli potpuno da uživaju, zajedno su otputovali u Tursku", piše Telegraf, pa dodaje:

"Teniser se trudi da Heleni ispuni svaku želju i na sve načine se trudi da joj pokaže da sa njom želi ozbiljnu vezu, pošto ga u posljednje vreme prati glas da je ženskaroš i da skače sa cvijeta na cvijet", rekao je izvor pomenutog lista.

Helena može da se pojavi odličnim fizičkim izgledom, iako je radila nekoliko estetskih korekcija na sebi, a pažnju javnosti ranije je privlačila ponajviše zahvaljujući svojim partnerima. Stranice medije naprije je punila kada je otkriveno da je u vezi sa pjevačem Slobodanom Vasićem, a njezino srce kasnije je osvojio i Jovan Stefanović, također pjevač.

Top Komentari

Tumbe1976
haj ti u farmu ili parove i tamo gradi karijeru. nije tenis za tebe
31 3
MirzaBarucic
Obični papak.
0 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi