Neymar sinoć održao sastanak s Leonardom i priznao mu šta želi

Vraća se u Barcelonu?

Neymar sinoć održao sastanak s Leonardom i priznao mu šta želi

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar jučer se priključio pripremama PSG-a za novu sezonu nakon što je na iste zakasnio čak sedam dana.

Neymar se nije pojavio prije sedam dana na pripremama PSG-a zbog čega je novčano kažnjen sa skoro 400.000 eura. Naravno, to je samo pojačalo špekulacije da želi napustiti klub i vratiti se u Barcelonu.

Nakon što je jučer prošao ljekarske preglede i trenirao u teretani laganim tempom Neymar je sinoć obavio sastanak s Leonardom koji je sportski direktor kluba iz Pariza.

Novinar Sky Sportsa, Bryan Swanson, objavio je da je došao do informacija da je Neymar rekao Leonardu da je nesretan u Parizu i da se želi vratiti u Barcelonu gdje je proveo najbolje dane dosadašnje karijere.

Neymar je bio iskren prema Leonardu i poručio mu da želi nazad u Barcelonu, te da bi bio vječno zahvalan ukoliko PSG prihvati ponudu s Camp Noua.

Barcelona bi u narednim danima trebala i zvanično da pošalje ponudu u koju će uz određenu sumu novca sigurno biti uključen i najmanje jedan igrač katalonskog kluba, a prema svemu sudeći to će biti Philippe Coutinho.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Leonardo je pokušao razgovarati s Neymarom i natjerati ga da se predomisli, ali jednostavno nije uspio. Sada se postavlja pitanje da li će PSG izaći Neymaru u susret i pustiti ga u Barcelonu ili će mu se žestoko osvetiti za sve što im je priredio i odbiti ponude koje dođu za njega.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

doa297
Logicno ..arapska kurcina pohlepna ce se zainatit svim silama
2 0
Dobojlija
A zar nedavno Barca nije digla kredit da dovede Griezmanna,e novca za Neymara onda nema
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi