FK Velež se oglasio: Nadamo se da nećemo biti svjedoci ovakvih propusta u budućnosti
Foto: Screenshot

Mostarci objavili svoj snimak sporne situacije

FK Velež se oglasio: Nadamo se da nećemo biti svjedoci ovakvih propusta u budućnosti

Jučer su na stadionu Rođeni Velež i Željezničar podijelili bodove u okviru osmog kola Premijer lige BiH.

Meč je završen rezultatom 1:1, ali se bura nije stišala ni danas.

Naime, i jedni i drugi smatraju da su oštećeni, bh. javnosti i navijači i dalje vode raspravu o odlukama glavnog arbitra.

Sada se FK Velež oglasio na zvaničnoj Facebook stranici, a mostarski klub je objavio i video snimak sporne situacije zbog koje je poništen gol Nusmira Fajića.

Saopštenje Veleža prenosimo u cjelosti, a ispod teksta možete pogledati i video prilog:

"Iako je Velež vodio protiv Željezničara i pružio dobru igru, na kraju je osvojio samo bod.

Mnogo bure u javnosti ali i na kraju utakmice izazvala je situacija iz 54. minute kada je glavni sudija Sivac poništio gol Nusmira Fajića, pošto je dosudio igranje rukom Brandaa. Ključna stvar u ovoj situaciji je da su se i gostujući igrači bili pomirli da gube sa dva gola razlike, jer kao što možete vidjeti i na videu nijedan igrač Željezničara nije tražio igranje rukom nego su bili zatečeni zbog čega je poništen pogodak.

Situaciju iz 54. minute možete pogledati i iz drugog ugla, te možete sami procijeniti da li je Velež oštećen?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Smatramo kako bi regularnost takmičenja bila što bolja, trebalo bi da se obrati pažnja na ovakve stvari i iskreno se nadamo da nećemo biti svjedoci ovakvih propusta u budućnosti".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HzBjelave1987
aa sto ne mogu ovih zeljovaca cuj zeljo ostecen nije zeljo ostecen,osteceni su u mozak oni koji navijaju za njeg.MI HORDE ZLA VI DEBILI
65 2
dzennxz
Svi pricaju kako je Velez ostecen a niko ne prica da je i Zeljo ostecen..
20 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi