Očajan potez Portugalaca nakon što je Messi dobio nagradu

Očajan potez Portugalaca nakon što je Messi dobio nagradu

E. Škorić

U milanskom Teatru alla Scala održana je dodjela nagrade The Best u organizaciji FIFA-e.

Za najboljeg nogometaša svijeta u tekućoj godini izabran je Lionel Messi, koji je trijumfovao ispred vječitog rivala Cristiana Ronalda i Virgila van Dijka.

Van Dijk je bio jedan od glavnih kandidata za nagradu zbog osvojene Lige prvaka, no individualni učinci su ipak prevagnuli na stranu Argentinca.

Ronaldo je ponovo ostao iza svog ljutog rivala, a to je razljutilo Portugalce, pa su očajnički na Facebooku Nogometnog saveza te zemlje Ronalda krunisali najboljim ikad.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

VelaHavle
Penaldo je jedan obicni mali kompleksas... vjecito u sjeni LEA MESSIJA... Moze milion trofeja vise osvojiti, ziv covjek vidi ocima da je LEO MESSI bolji igrac, da zna lopte vise od penalda koja je jedna masina obicna
11 12
Dino_2000
Zna li neko koliko je ovaj patuljak visok? E ****m ti svakakvo musko.
6 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije