Pjanić: Radimo na tome da budemo najbolji tim u Evropi

Pogodio za pobjedu

Pjanić: Radimo na tome da budemo najbolji tim u Evropi

E. Škorić

Miralem Pjanić večeras je donio pobjedu Juventusu protiv Brescije.

Stara dama imala je dosta problema u Bresciji, ali je na kraju slavila s 2:1 i probila se na prvo mjesto ispred Intera i Napolija.

"Šteta što smo tako rano primili gol, ali pokušali smo da igramo svoju igru. Mislim da smo na kraju zaslužili pobjedu jer smo zadržali veći posjed. Mogli smo i apsolutno trebali zabiti više golova, jer je bilo otvoreno do kraja", kazao je Pjanić nakon utakmice, pa je dodao:

"Imali smo dobar protok lopte, ali moramo biti još oštriji u napadu, jer to nije lako kad je utakmica uvijek otvorena. Dobro smo radili, vidi se napredak".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Maurizio Sarri još uvijek traži idealnu formaciju za Juventus. S 4-3-3 prelazio je na 4-3-1-2.

„Potrebno je strpljenje, smirenost i naporan rad. Svake godine postoje kritike za ovaj tim, to je prirodno. Cilj nam je osvojiti sve i raditi na tome da budemo jedan od najboljih timova u Evropi, ali ovo je tek početak i na dobrom smo putu", dodaje Pjanić.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Gdje su one glupe bosnje sto navijaju za Juve i pisu kako Pjanic nije kalibar za Juve? Eee magarci jedni jadni.
1 4
gaziiiiJAaaa
Probaj malo raditi i u reprezentaciji na tome da nas VELESILE poput Armenije i Finske ne vracaj na FABRICKE POSTAVKE...nije samo Juventus bitan..
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi