Morali su na raport: Navijači Čelika ponovo održali lekciju treneru i fudbalerima

Zeničani poraženi u Bijeljini od Radnika

Morali su na raport: Navijači Čelika ponovo održali lekciju treneru i fudbalerima

E. Čaušević, foto: E. Oštraković

Fudbaleri Čelika poraženi su danas u gostima protiv Radnika sa 2:1 u meču 10. kola Premijer lige BiH.

Za Zeničane je ovo bio četvrti poraz u ovoj sezoni i trenutno su na osmom mjestu sa 12 bodova. Čelik nije prikazao baš dobru igru danas u Bijeljini i Radnik je na kraju zasluženo stigao do pobjede i nova tri boda.

Dosta uzbuđenja bilo je i na kraju meča posebno na dijelu tribine gdje su bili smješteni navijači Čelika. Oni su zvali igrače da dođu do njih jer su bili izuzetno nezadovoljni igrom koju su prikazali.

Na "raport" kod navijača otišao je i trener zeničkog tima Marko Babić kojem su vjerni navijači Čelika imali šta da kažu. Do njih su došli i igrači kojima navijači također nisu ostali dužni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zeleni_zub
Kad navijaci pocnu postrojavati igrace, to znaci da je klub dotakao dno
7 1
Disha
Sta kazu treneru ovi majmuni?
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi