Čelik ima novog trenera: Božičić stigao u Zenicu

Danas će se upoznati s ekipom

Čelik ima novog trenera: Božičić stigao u Zenicu

Nogometni klub Čelik u toku dana će dobiti novog trenera.

Pozicija trenera u zeničkom klubu upražnjena je otkako je prije nekoliko dana ostavku podnio Marko Babić, a potraga za njegovim nasljednikom na Bilinom polju nije trajala dugo.

U opticaju za klupu crno-crvenih bilo je nekoliko trenerskih imena, a kako je SportSport.ba i najavio, na kraju će povjerenje biti ukazano 53-godišnjem Slaviši Božičiću koji je stigao u Zenicu i već danas će se upoznati sa svojim novim igračima. Prvi trening bi trebao odraditi sutra, nakon čega će u petak biti i zvanično predstavljen.

Posljednjih godina Božičić je kao trener radio u Srbiji, gdje je vodio Radnik iz Surdulice, Jagodinu, zatim Sinđelić, no vrlo dobro je upoznat i sa bh. fudbalom gdje je u prošlosti također radio. Daleko najveći uspjeh ostvario je s Modričom s kojom je 2008. godine osvojio i šampionsku titulu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik se inače u BHT Premijer ligi BiH nalazi na devetoj poziciji s 13 osvojenih bodova.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinas
Dajem mu 2 mjeseca zbog reprezentativne pauze
4 0
gaziiiiJAaaa
Da li ce na predstavljanju reci:Celik se mora boriti za vrh tabele, dok sam ja tu, igraci ce ostaviti srce na terenu..? 4 trenera za 1/3 sezone..nastavlja se cirkus zvani TRENER MOZES BITI TI..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi