Pjanić objavio fotografije sina Edina, a onda Jusuf Nurkić izdominirao svojim komentarom

Bh. košarkaš se našalio

Pjanić objavio fotografije sina Edina, a onda Jusuf Nurkić izdominirao svojim komentarom

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić itekako je vezan za svog sina Edina i često objavljuje njegove fotografije na Instagramu.

Pjanić se trenutno nalazi u Zenici gdje se već nekoliko dana priprema s bh. reprezentacijom za mečeve protiv Finske i Grčke. Sigurno je da mu itekako nedostaje njegov sin Edin, a to je pokazao sinoć na Instagramu.

Naime, Pjanić je objavio nekoliko fotografija Edina i dao je do znanja svojim fanovima još jednom koliko voli svog sina. Pjanić je dobio preko 100.000 lajkova, ali i mnoštvo komentara.

U komentarima se oglasio i najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić koji je sve nasmijao. Nurkić je poznat po tome da je itekako aktivan na društvenim mrežama, te često ostavlja komentare svojim prijateljima.

Ovaj put Nurkić je napisao samo jednu riječ, ali je mnoge nasmijao i dobio je veliki broj lajkova zbog toga. Na Pjanićeve i Edinove fotografije košarkaš Portlanda je samo kratko napisao "Bošnjo".

Top Komentari

Medo-Brundo
Ovaj portal postaje zesce sranje
5 2
big-boss
Cuj"IZDOMINIRAO" ooooooo bem te živote...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi