Verratti produžio vjernost PSG-u: Italijan ostaje do 2024. godine

Vezista ostaje na Parku Prinčeva

Verratti produžio vjernost PSG-u: Italijan ostaje do 2024. godine

Italijanski nogometaš Marco Verratti produžio je ugovor sa ekipom PSG-a. 

Verratti, koji je u PSG stigao na ljeto 2012. godine, važi za jednog od najboljih nogometaša ovog francuskog kluba i zato je bogati vlasnik učinio sve kako bi ga što duže zadržao na Parku Prinčeva.

Italijanu je dosadašnji ugovor isticao za dvije godine, ali je produžen na još tri pa će ostati do 2024. u Parizu. Pregovori između njegovog agenta Mino Raiole i uprave PSG-a trajali su nekoliko mjeseci, prenose francuski mediji.

Podsjetimo, proteklih godina se dovodio u vezu sa transferom u Barcelonu, pa čak i Juventus, ali PSG je ipak uspio da ga zadrži i on će sigurno u narednim godinama ponovo biti jedan od važnijih igrača i pravi vođa veznog reda.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ovaj 26-godišnjak je u aktuelnoj sezoni odigrao 13 susreta i upisao dvije asistencije. Njega trenutna tržišna vrijednost procjenjuje se na 75 miliona eura.

Promo

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Podsjetimo proteklih godina ste ga dovodili u vezu sa: Unitedom, Realom, Barselonom, Juventusom..i opet se POSULI PEPELOM..
0 4
nijepoznat
Sretno
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi