"Možda bismo doveli Ibrahimovića da nije prije igrao za Manchester United"

Jurgen Klopp u svom stilu

"Možda bismo doveli Ibrahimovića da nije prije igrao za Manchester United"

Endin Čaušević

LA Galaxy potvrdio je sinoć da Zlatan Ibrahimović neće ostati u ovom klubu, te da u januaru može tražiti novi tim.

Ibrahimoviću na kraju narednog mjeseca ističe ugovor i u januaru će imati pravo kao slobodan igrač da izabere novi klub. Galaxy je sinoć potvrdio da Zlatan neće ostati, te da su dogovorili da on već sada može pregovarati sa drugim klubovima.

Prema svemu sudeći ovaj 38-godišnji napadač će se vratiti u Evropu jer i dalje vjeruje da može igrati na vrhunskom nivou. Špekuliše se da će najvjerovatnije izabrati neki klub iz Serije A, ali također postoji i nekoliko zainteresovanih klubova iz Engleske.

O Ibrahimoviću danas je pričao i trener Liverpoola, Jurgen Klopp, koji je poručio da bi vjerovatno bio zainteresovan za dovođenje Šveđanina, ali zbog jedne stvari to jednostavno nije moguće.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da nije igrao za Manchester United prije možda bismo i razmatrali opciju da ga dovedemo. Nisam ni siguran da li bi on htio da igra za nas jer je ovo poprilično jak tim. Respektujem Zlatana mnogo i sjajnu karijeru je napravio. Odličan je čovjek i nadam se da će nastaviti igrati još nekoliko godina", rekao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Red
Ibra je u svojoj karijeri igrao samo za prave klubove. Nema potrebe da to sada na zalasku karijere kvari time sto bi zaigrao u Liverpoolu.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi