Drama u NBA ligi: Zbog 'bombe' košarkaši bježali iz dvorane

Nevjerovatna scena

Drama u NBA ligi: Zbog 'bombe' košarkaši bježali iz dvorane

U Vivint Smart Home Areni, gdje su jutros meč odigrali Utah Jazz i Golden State Warriorsi, odvijala se prava drama.

Duel ovih dvaju klubova donio je zanimljivu košarkašku predstavu u kojoj je Utah Jazz na kraju slavio sa 113:109, a utakmicu je na kraju zasjednila neugodna situacija kada je policijski pas u dvoranu nanjušio sumnjiv paket.

Uvidjevši da se nešto događa, policijski službenici su naredili igračima i ostalim posjetiteljima da u što kraćem roku napuste dvoranu, ali na kraju se ispostavilo da je panika bila bespotrebna.

Poslije dvosatne akcije ispostavilo se da u paketu veličine kutije za cipele nema nikakve eksplozivne naprave.

"Obaviješteni smo kako ispod stola u restoranu stoji sumnjiva kutija. Nismo znali šta se u njoj nalazi, pa smo, brinuvši se o sigurnosti ostalih, bili primorani da evakuišemo dvoranu u slučaju eventualne eksplozije", rekao je jedan od policijskih službenika.

Kakva se drama odvijala dovoljno svjedoči to što se neki košarkaši nisu stigli ni istuširati nakon utakmice.

Top Komentari

Novibroj
sad treba tuzit tog kera
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi