Željezničar i Velež igraju u nedjelju?

Plavi tražili promjenu termina

Željezničar i Velež igraju u nedjelju?

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara prvi dio sezone Premijer lige BiH završavaju ovog vikenda na svom terenu derbijem protiv Veleža.

Plavi će na Grbavici ugostiti starog rivala u okviru 19. kola Premijer lige BiH, a ovom utakmicom će klubovi spustiti zavjestu što se tiče prvog dijela prvenstva.

Prema rasporedu ova utakmica bi se trebala igrati u subotu sa početkom u 16 sati, ali je Željezničar tražio da se meč ipak odigra u nedjelju.

Željezničar je poslao zahtjev za promjenu termina na adresu Rođenih, a kako neslužbeno saznajemo iz Veleža nemaju ništa protiv. Također, iz NSBiH su poručili da nemaju ništa protiv ukoliko se klubovi dogovore.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako saznajemo sada se još čeka odgovor od generalnog sponzora lige BH Telecoma zbog TV prenosa, te bi uskoro trebalo biti poznato da li će se meč igrati u subotu ili nedjelju od 16 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

anes1921
Bolje bi bilo u nedjelju, zbog gledalaca... Rođeni dobro došli nazad, neka bolji pobijedi!!!
12 2
south
Idemo Ljože zgaziti ove sto se lizu sa vjetnamcima.
11 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi