"Šefe, hvala na svemu!"

Amar Rahmanović se oprostio od trenera

"Šefe, hvala na svemu!"

E. Škorić

Husref Musemić je večeras smijenjen s pozicije šefa stručnog štaba FK Sarajevo.

Rukovodstvo bordo kluba donijelo je odluku da smijeni Musemića nekoliko dana nakon poraza od Željezničara u gradskom derbiju.

"Usred nezadovoljavajućeg kvaliteta igre koji je evidentan u posljednje vrijeme i u razgovoru sa većinskim vlasnicima upravljačkih prava, došlo se do zaključka da je klub došao do trenutka kada su potrebna nova rješenja u načinu vođenja prvog tima", saopšteno je iz FK Sarajevo.

Musemić je u izjavi za SportSport.ba kazao da je možda trebalo sačekati da se završi polusezona, no svjestan je da je život trenera takav i da mora da nastavi dalje.

Neki igrači se opraštaju od Musemića, a poruku mu je ostavio i veznjak Amar Rahmanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Šefe, hvala na svemu", napisao je Rahmanović na Instagramu uz zajedničku fotografiju sa sada već bivšim trenerom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

zmijuga
Ako je iko gledao derbi od vas a očigledno da nije pogledajte trenutak kad rahmanovic izlazi sa terena sve će vam bit jasno uhljup iz Tuzle dodje i pravi ti dar mar u klubu poput Sarajeva sramota
11 0
PitarRajvoSa81
Kakav si ti supak! Seljacino ironicna, ti si klinac od igraca!
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi