Husref Musemić više nije šef stručnog štaba FK Sarajevo!

Husref Musemić više nije šef stručnog štaba FK Sarajevo!

E. Škorić

FK Sarajevo je objavio kako Husref Musemić više nije trener ekipe.

"U ponedjeljak 02. decembra 2019. godine u poslijepodnevnim satima održana je hitna sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo na kojoj je donesena odluka da se Husref Musemić, razrješava funkcije šefa stručnog štaba", navodi se na sajtu FK Sarajevo.

"Usred nezadovoljavajućeg kvaliteta igre koji je evidentan u posljednje vrijeme i u razgovoru sa većinskim vlasnicima upravljačkih prava, došlo se do zaključka da je klub došao do trenutka kada su potrebna nova rješenja u načinu vođenja prvog tima", saopšteno je.

U narednom periodu rukovodstvo FK Sarajevo će obaviti razgovore sa određenim brojem kandidata za poziciju novog šefa stručnog štaba, a konačna odluka biće donesena u konsultacijama sa većinskim vlasnicima upravljačkih prava.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Fudbalski klub Sarajevo se zahvaljuje treneru Musemiću za sav rad i doprinos koji je u proteklom periodu dao za klub, čime je ostavio snažan pečat u historiji kluba, te mu želi mnogo uspjeha i sreće u narednim angažmanima i životu", objavio je bordo klub.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
Ćestitam upravo usrana,otjerali ste sinonim Sarajeva !!!! Fuj !!
34 8
kenan225
ON VOLI SARAJ'VO PRAVI JE HORDAS HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi