Manijaci podržali nogometaše pred duel sa Veležom

I pored velikog minusa u glavnom gradu sjajna atmosfera na treningu FK Željezničar

Manijaci podržali nogometaše pred duel sa Veležom

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib

Željezničar će sutra pred svojim navijačima od 16 sati ugostiti FK Velež.

Plavi su obradovali svoj navijače pobjedom u vječitom derbiju protiv FK Sarajevo i sada se nadaju novim bodovima pred odlazak na zimsku pauzu.

Svjestan važnosti meča je i šef struke FK Željezničar Amar Osim.

"Neće biti lako dići ekipu nakon derbija. Nisam siguran da smo toliko zreli da ponovimo dobru utakmicu dva puta zaredom. Pokušaćemo iskoristi rezerve kako bi u tome uspjeli, bez njih će to biti teško. U odnosu na prvu utakmicu sa sutrašnjim protivnikom nije se puno toga promijenilo. Velež nas je u tom meču u potpunosti nadigrao. Slične su okolnosti kao i tada. Protivnik je i dalje nezgodan i koji protiv velikih ekipa igra jako dobro, što je za nas otežavajuća okolnosti. Imamo obavezu da se pokažemo u boljem izdanju nego u Mostaru i nadamo se da ćemo u tome uspjeti", kazao je Osim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi danas od 14 sati imaju i zadnji trening i to na glavnom terenu Grbavice, a na južnoj tribina okupila se i grupa popularnih Manijaka kako bi dala podršku svojim ljubimcima pred veoma važan meč.

I sutra su najavili dolazak u velikom broju, a s obzirom da će i Velež imati veliku podršku, već sada možemo reći da nas na Grbavici od 16 sati čeka pravi spektakl.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
gazi gazi Federalce
1 9
Manijak87
NERETVOM SE PROTEGAO LANAC, HERCEGOVKO JBO TE BOSANAC.
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi