Dogovor na Malti postignut, Kosorić se vraća na Grbavicu!

Pojačanje za Željezničar

Dogovor na Malti postignut, Kosorić se vraća na Grbavicu!

M. Šljivak

Aleksandar Kosorić pojačat će redove Željezničara. 

Nekadašnji kapiten Plavih, kao što je SportSport.ba i najavio, pojačat će konkurenciju na stoperskoj poziciji Željezničara.

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, Kosorić je prije nekoliko dana otputovao na Maltu, gdje je sa čelnicima ekipe Balzana dogovorio raskid saradnje, što je zapravo bio i preduslov za povratak na Grbavicu.

Iskusni odbrambeni fudbaler možda će u subotu odigrati posljednji meč za malteški klub, a već u nedjelju bi trebao krenuti put Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kosorić će se pripremama Željezničara u Međugorju pridružiti naredne sedmice.

Ovaj 32-godišnji defanzivac se tako nakon tri godine vraća na Grbavicu, a u prošlosti je pored Željezničara i Balzana igrao još za latvijski Spartks, Radnik iz Bijeljine, Radnički iz Niša, Rad, Radnički Kragujevac, Partizan i Slaviju iz Istočnog Sarajeva.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zhenidrag
A moji sarajevski klubovi na šta ste spali pojačavate se veteranima iz Malteške lige. Pa di je vaš omladinski pogon, svaćan da nema para, ali kolka je Bosna pa da ne mere proizvest igrača za malo veće domete i repku...
0 7
nijepoznat
Samo igraci 30+ sve penzioneri
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi