Patuljak u zagrljaju diva: Fotografija koja je obilježila EP u rukometu

Razlika u visini 42 cm

Patuljak u zagrljaju diva: Fotografija koja je obilježila EP u rukometu

Admin Čaušević

Reprezentativac Latvije Dainis Kristopans je jedan od najboljih rukometaša Evrope. 

Kristopans je u grupnoj fazi Evropskog prvenstva postigao 21 gol, ali se njegova Latvija nakon tri poraza oprostila od Eura.

Zbog svoje fizičke konstitucije, visine od 215 cm i veoma snažnog udarca ovaj 29-godišnjak opravdano ima nadimak "latvijski div".

Njegova fotografija kako u zagrljaju drži Luca Steinsa tokom utakmice Latvija - Nizozemska je na neki nači obilježila dosadašnji dio EP.

Image may contain: 3 people, people playing sports, shoes and basketball court

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Naime, nizozemski rukometaš je sa visinom od 173 cm znatno niži od Kristopansa zbog čega je ova fotografija privukla veliku pažnju.

Inače, Nizozemska je utakmicu protiv Latvije dobila rezultatom 32:24, a omaleni Steins je bio strijelac tri gola.

Top Komentari

nikokovac
Mogao mu je lagano i pocuclati
0 2
Benjamingst
Nasi bi trebali imati sve igrace oko 215 cm u Rukometu i 100% bi bili prvaci patuljci bi pogadjali samo ruke nasih igraca.... treba ovo poslati Sumanu da razmisli...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi