Sjajan početak: Mustafić zabio u debiju za Slovan
Foto: ŠK Slovan Bratislava

Nastupa kao posuđen igrač Sarajeva

Sjajan početak: Mustafić zabio u debiju za Slovan

Alen Mustafić odmah u prvom nastupu za Slovan iz Bratislave postigao je gol.

U redove ovog slovačkog velikana Mustafić je došao na posudbu iz Sarajeva, a ako je suditi prema onome što je pokazao odmah na debiju, mogao bi biti pravo pojačanje.

U sklopu priprema za proljetni dio sezone Slovan je danas odigrao prijateljsku utakmicu protiv Rubina u kojoj je na kraju izgubio sa 2:1, a jedini strijelac za klub iz Bratislave bio je upravo Mustafić.

Za njegovu posudbu Slovan je, prema nezvaničnim informacijama, izdvojio 30.000 eura, a imat će mogućnost i da po završetku posudbe otkupe njegov ugovor za nešto veći iznos.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

Ove sezone Mustafić je odigrao sedam utakmica u Premijer ligi BiH i zabilježio jedan pogodak.

Top Komentari

Melan
Slatkiš mali
0 1
enko
Nemojte pljuvati po djeci sarajeva nisu oni krivi sto odlaze i sto treneri nemaju strpljenja sa njima,kad velkoski napravi penal sutite
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi