Pogledajte trenutak kada je Kaubojima slomljeno srce

Sve je bilo gotovo

Pogledajte trenutak kada je Kaubojima slomljeno srce

Admin Čaušević

Hrvatska će i dalje čekati na titulu prvaka Evrope. 

Ovaj put popularni Kauboji u finalnom susretu su poraženi od Španije koja je slavila sa 22:20 i tako odbranila trofej osvojen prije dvije godine.

Utakmica u Stockholmu nije bila posebno spektakularna, ali je bila izuzetno uzbudljiva i dramatična kako finale i treba da bude.

Španci su do pobjede došli u posljednjoj minuti kada je ključan gol za trijumf postigao Dujshebava koji je zabio između nekoliko hrvatskih rukometaša.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Ovaj gol je na neki način slomio srce svim navijačima Hrvatske jer je tada praktično sve bilo riješeno.

Top Komentari

realista1982
Nasim komisijama cestitke na rezultatu, kao i mentalitetu kojeg imaju, mozemo im samo zaviditi(sve je u glavama ljudi, mi smo tu tanki)... Svaka čast komisije
4 8
Div iz šehera
Kao da joj ga je neko metnuo
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti