Navijači Reala se na bosanskom jeziku pitali s kojom zvijezdom Kraljeva se fotografišu

Ispred trening kampa Valdebebas

Navijači Reala se na bosanskom jeziku pitali s kojom zvijezdom Kraljeva se fotografišu

Admin Čaušević

Uobičajna praksa u Real Madridu je da nakon treninga zvijezde kraljevskog kluba daju autografe ili se zajedno fotografišu ispred ulaza u trening kamp Valdebebas. 

Grupica navijača Real Madrida koja je doputovala iz Njemačke je zamijenila Viniciusa Juniora za Karima Benzemu te "promijenila" ime talentovanom Brazilcu u Vincente.

Prilikom fotografisanja neko je na engleskom dobacio Viniciusu: "Benzema, najbolji si", nakon toga je gospođa na bosanskom jeziku rekla da nije u pitanju Benzema već neko drugi, pri čemu je, također na našem jeziku, pitala kako se zove igrač.

Nakon toga je pitala kako se zove, da bi jedan od muškarca rekao da se radi o Vicenteu Junioru, međutim Španci su ga ispravili i rekli mu da se brazilski ofanzivac ne zove Vincente, već Vinicius.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
Ej seljaka majo mila, jos VICCCCCENTE izgovara hahahah P.S. bas ovaj licccci na BENZEMU nema sta :D
9 1
Benjamingst
Ovi pricaju nekim cudnim jezikom hehehe onaj I'm from Germany hehehe
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi