Koliko novca zarade NBA zvijezde za samo jednu objavu na Instagramu?
Foto - EPA

LeBron ispred svih

Koliko novca zarade NBA zvijezde za samo jednu objavu na Instagramu?

Midhat Šljivak

Velike sportske zvijezde zarađuju ogroman novac i van terena.

Društvene mreže im itekako pomažu da dodatnu napune svoj račun, a to se posebno odnosi na Instagram, gdje sportisti zarađuju ogromne cifre samo od sponzorisanih objava.

Od igrača iz NBA lige najviše novca, i to uvjerljivo, uzima zvijezda Los Angeles Lakersa LeBron James. Za samo jednu objavu na svom Instagram profulu LBJ dobije nešto preko 300.000 dolara.

Ostali NBA igrači zarađuju poprilično manje. Tako je na drugom mjestu Stephen Curry sa zaradom od 155.100 dolara po objavi.

Ipak, čak i ove cifre su izuzetno male u odnosu na mnoge slavne ličnosti. Među sportisima najviše zarađuje Cristiano Ronaldo koji dobije gotovo milion dolara po objavi.

Ispred Cristiana na listi slavnih osoba je samo Kylie Jenner sa 1,3 miliona dolara.

Top Komentari

Arnel925
Zasto su bogati? Pa zato sto ih bijeda idolizuje i napravi bogove od nji. Stavi kako kaki i zaradi vise nego neko citav svoj zivot
8 0
Chupy
Ebo vam istagram mater.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi