LeBron James pokazao kako izgleda tetovaža koju je posvetio Bryantu

Samo za Mambu

LeBron James pokazao kako izgleda tetovaža koju je posvetio Bryantu

Endin Čaušević

Najbolji košarkaš svijeta LeBron James svoju novu tetovažu posvetio je tragično stradalom Kobeju Bryantu.

Bryant je poginuo prošle nedjelje u padu helikoptera u blizini Los Angelesa. U nesreći je poginula i njegova 13-godišnja kćerka Gianna i još sedam osoba.

Ovo je žestoko uzdrmalo svjetsku javnost, a posebno košarkaše kojima je Kobe bio uzor. Jedan od njih je LeBron James koji je na Instagramu objavio kako izgleda nova tetovaža koju je posvetio Kobeju.

James je istetovirao Crnu mambu koja je bila zaštitni znak Kobeja, te brojeve 24 i osam koje je Bryant nosio u Lakersima tokom svoje karijere.

Fotografija LeBron James.

Top Komentari

eye of the tiger
Seronja i ovaj LeBron postao, Pa brate dragi niti si igrao sa njim a vala ni u Vijetnamu dijelio sobu pa da se pravis da to njemu predstavlja toliki sok.Vidio ga I druzili se svake prestupne zajedno
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi