Na rođendanskoj zabavi Cristiana Ronalda bio samo jedan saigrač iz Juventusa

Portugalac proslavio 35. rođendan

Na rođendanskoj zabavi Cristiana Ronalda bio samo jedan saigrač iz Juventusa

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je sinoć u jednom od torinskih restorana proslavio 35. rođendan. 

Dugogodišnja djevojka Georgina Rodriguez i najbliži prijatelji su Ronalda iznenadili "skromnim" poklonom vrijednim 180.000 eura.

Naime, sjajni Portugalac od djevojke, prijatelja i porodice za poklon dobio skupocjeni Mercedesov džip Mercedes-Benz AMG G63.

Inače, na zabavi u restoranu Casa Fiore bio je prisutan samo jedan fudbaler Juventus. Riječ je o trećem golmanu Carlu Pinsogliu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pinsoglio skoro pa nikako ne dobija priliku za igru, međutim zbog svog karaktera i vedrog duha "zadužen" je za pozitivnu atmosferu u svlačionici Stare dame.

Činjenica da je samo ovaj 29-godišnjak prisustvovao na Ronaldovoj rođendanskoj zabavi možda najbolje govori koliko dobar odnos imaju Portugalac i Italijan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi_Strumf
Nepoštovanje ne volim nesto Ronalda, al ovo je nepoštivanje prema kolegi
1 2
vence
I nesto kontam da ovo i nije mercedes..nego neki od bentlija
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti