Elvir Baljić igrao 'ševe' s igračima Tuzla Cityja i pokazao da još nije za staro gvožđe

Sjajan start legende bh. fudbala

Elvir Baljić igrao 'ševe' s igračima Tuzla Cityja i pokazao da još nije za staro gvožđe

Fudbaleri Tuzla Cityja trenutno su skoncentrisani na završni dio priprema pred nastavak Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Tuzlaci su jučer doputovali u Međugorje, a danas je na rasporedu novi trening na kojem je bilo vrlo zanimljivo.

Popularne ševe igrao je i trener ovog kluba Elvir Baljić koji je tom prilikom dokazao da još nije izgubio eksplozivnost i požrtvovanost iako se od aktivnog fudbala penzinisao prije više od 10 godina.

Baljić nije dozvolio daleko mlađim i spremnijim igračima svog tima da ga nasamare pa je sjajnim klizećim startom uspio odnijeti loptu i 'izaći' iz 'ševe'.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pogledajte i sami:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realista1982
Ćetri... A kaze Tuzla city...
1 1
Sabrija
Proseravanje.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi