Nevjerovatna press konferencija trenera NK Čelik: Napravio je pravi i istinski šou

Umit Ozat je imao šta da kaže

Nevjerovatna press konferencija trenera NK Čelik: Napravio je pravi i istinski šou

M. Šljivak

Trener NK Čelik Umit Ozat nimalo nije zadovoljan nakon poraza svog tima od Zrinjskog.

Gosti iz Mostara su slavili sa 0:2, a Ozat smatra da su Plemići imali pomoć sudija.

"Protivnik je igrao s tri igrača više (sudije). Ne znam koja ocjena će se dati za suđenje. Bilo je nelogičnih stvari. Ne želim da protivničkom treneru iskažem nepoštovanje, čestitam mu. On kaže da je prvi put nešto ovako čuo, ali to je normalno", rekao je Ozat i nasatvio je izlaganje:

"Vidimo neke nepravilnosti, nemoguće stvari. U Turskoj svako vidi Bosnu kao bratsku državu, naš predsjednik je smatra svojom, ali mi se osjećamo kao da smo došli iz Sirije. Nisam ovdje došao radi novca, samo zbog dobrih odnosa sa predsjednikom kluba i došao sam da pomognem. Ipak, vidim u gradu i u klubu nekih nejasnoća. Želimo da uzmemo naknadu za trud koji dajemo, nemamo dugova i problem, svi papiri spremni, ali nam ne daju licencu. Ne razumijem šta se traži. Vjerovatno traže da ova ekipa napravi neuspjeh. Danas naši mnogi fudbaleri nisu mogli nastupiti, mi treneri nismo mogli voditi ekipu i ako to ove sedmice ne bude završeno, nema razloga da ostajemo ovdje", istakao je.

Tvrdi da kao da se već zna ko će ispasti.

"Kao da su ovdje izabrani kandidati za prvo mjesto i već kao da je jasno ko treba ispasti, ali mi to nećemo dozvoliti. Svoja prava ćemo svugdje tražiti. Mi svoje šanse nismo iskoristili, Mahmutović je zabio gol, ali nažalost u BiH nema VAR-a".

Zatim se Ozat okomio i na jednog od novinara

"Šta se smiješ?", upitao je novinara koji je objašnjavao da je isto pomislio za VAR kod gola.

Odustati neće.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadaćemo se do kraja. Ovaj klub je veliki klub, ovaj klub neće ispasti. Da je liga danas počela, ja bih s ovom ekipim bio među prve dvije ili tri. Bodovno stanje utiče na igrače, ali od sutra idemo dalje".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

SonPen1946
AmaV dobio konkuVenciju !
8 2
Neprilagodjeni
Veci seljak od ovog nije dosao na klupu Celika, bolje da ste kemu doveli.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi