Danis se i dalje hvali prebijanjem Khabiba: Objavio je novi video i tvrdi kako se sve vidi

Glavni uzrok haosa

Danis se i dalje hvali prebijanjem Khabiba: Objavio je novi video i tvrdi kako se sve vidi

M. Šljivak

Dillon Danis bio je glavni uzrok haosa kojeg je Khabib Nurmagomedov napravio nakon pobjede nad Conorom McGregorom u oktobru 2018. godine.

Dagestanac je preskočio oktagon i krenuo je u obračun s Danisom koji je bio u publici i koji je konstantno vrijeđao Khabiba, a veći obračun je spriječilo osiguranje.

Timski kolega Conora McGregora od tog trenutka je objavio više snimaka u kojima tvrdi da je Khabib pobjegao od njega i da ga je on poprilično žestoko pogodio u glavu.

"Nije me dohvatio. Smiješno je to sve. Kad je skočio, podigao je ruke i nije znao kako bi me udario. Mislio sam da će me udariti, ali je on imao neku blokadu. Udario sam ga desnom rukom, krenuo je prema meni i onda je dobio aperkat. Pokušao sam da mu uhvatim glavu, ali je pobjegao", priča Danis i nastavlja:

"Bio je to haos i svi su dobijali udarce. Policija je bila posvuda. Khabib me nije dotakao, ja sam ga nekoliko puta dobro pogodio i potom je pobjegao. Sve se dogodilo brzo i nisam stigao da mu dohvatim glavu", tvrdi on.

Sada je sve odlučio da prikaže na novom snimku kojeg je dobio od sudionika događaja i tvrdi da on sve pokazuje.

Danis je u karijeri odradio dvije borbe i obje je dobio predajom.

Top Komentari

Koba84
Zato je on skocio na sve vas i to sam. Muda ko i medvjeda
8 1
NAPOLI
Kad se toliko hvalis izradi na crtu gosp.Kabibu
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.