Navijači Veleža ponovo oduševili klub: Ljubav koja ne poznaje granice

Oglasili se saopštenjem

Navijači Veleža ponovo oduševili klub: Ljubav koja ne poznaje granice

S. Mlaćo

FK Velež je prije par dana potvrdio da će fudbalerima i stručnom štabu plate biti smanjene za mart 50 posto.

Potvrđeno je da je dogovor postignut, a sada su se oglasili i uz Udruženja Mostarski Rođeni. Još jednom su potvrdili veliku ljubav prema klubu.

Naime, klubu su donirali 10.000 KM, što su i potvrdili u svom saopštenju.

"Kada je krajem 2015. godine osnovano Udruženje građana Mostarski Rođeni, osnovano je sa samo jednim ciljem, pomoći svoj voljeni klub, biti njegova snaga i vjetar u leđa do konačnog cilja. Stabilan i jak evropski Velež.

Dobili smo mnoge bitke, mnoge projekte smo uspješno završili a mnoge smo planirali za budućnost. Međutim nismo mogli planirati niti predvijeti da će nas zadesiti planetarna nesreća u vidu korona virusa, koja je praktično zaustavila cijeli svijet, te donijela probleme i sportu, poslijedično i našem Veležu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S obzirom na novonastalu situaciju, u cilju pomoći našem klubu, UGMR je odlučio da kao akt podrške za FK Velež Mostar izdvoji 10.000 KM, za što lakše prevazilaženje novonastale situacije.

Ovim putem pozivamo sve ostale, kako pojedince, grupe i udruženja, koji vole naš Velež da u sklopu svojih mogućnosti pruže podršku Rođenim u ovim teškim trenutcima!", stoji u saopštenju.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
FUDBAL JE VISE OD SPORTA,VELEZ JE VISE OD KLUBA
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti