Čovjek koji je silovao Mikea Tysona danas ne bi prošao dobro, ali... 'Nikada ga od tada nisam vidio'

Iron Mike se prisjetio teških dana

Čovjek koji je silovao Mikea Tysona danas ne bi prošao dobro, ali... 'Nikada ga od tada nisam vidio'

Legendarni američki bokser Mike Tyson prisjetio se još jednom dana kada je bio silovan. 

Tyson je, priču koju je ispričao prije nekoliko godina, još jednom ponovio. Kaže kako silovatelja nikada nije vidio nakon tog događaja.

"Bio sam dječak. On je bio stariji čovjek. Tukao me i seksualno zlostavljao. Nikad ga nakon toga nisam vidio", kaže Iron Mike za američke medije.

Otkriva kako to nije imalo velikog uticaja na njega.

"Naučio sam da to ne znači da si manje muškarac jer se dogodilo. Nikada nikome to nisam rekao. Nije mi nelagodno nego to je samo nešto što se dogodilo. Nije imalo veliki uticaj na moj život. Prebrodio sam to tokom borilačkih dana", dodaje on.

Inače, Mike je u to vrijeme bio vrlo nestašan jer je već sa 13 godina 38 puta bio hapšen.

On se ovih dana sprema izaći iz penzije kako bi odradio nekoliko humanitarnih mečeva. Počeo je žestoko da trenira što je privuklo pažnju brojnih svjetskih medija koji gotovo svakodnevno prate njegovu transformaciju. Tijelo je doveo gotovo do izgleda kakav je imao tokom borilačkih dana i sigurno da u ringu nikome neće bti lako protiv njega. Kao prvi rival pominje se njegov stari poznanik Evander Holyfield.

Promo

Top Komentari

Austinpowers
ovaj starohan pokusava na sve moguce nacine da dodje do paznje otkako je ostao bez kinte
0 10
Penderinos
Je i ti vidio starog prdrekana primo ga u pakash
0 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi