Ostaje li FK Željezničar bez napadača?

Lendrić bi mogao napustiti Grbavicu

Ostaje li FK Željezničar bez napadača? · Saznajemo

Admin Čaušević

Željezničar će prema svemu sudeći u novu sezonu Premijer lige ući s nešto izmjenjenim napadačkim dijelom tima. 

Nakon svega šest mjeseci tabor Željezničara bi mogao napustiti Ivan Lendrić koji je zimus stigao kao slobodan igrač poslije raskida ugovora sa Zrinjskim.

Vrlo je izvjesno da njegov drugi boravak u Dolini ćupova neće još dugo trajati te se ne isključuje mogućnost raskida ugovora koji traje do ljeta 2021. godine.

SportSport.ba saznaje da će više informacija biti poznato u narednim danima, ali činjenica da Plavi pregovaraju s Mahirom Karićem pokazuje u kojem smjeru ide Lendrićeva avantura na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Lendrić je nastupio u sve tri proljetna ligaška nastupa Plavih, a uspio je postići i jedan gol u trijumfu nad Zvijezdom 09.

Splićanin je ranije dres Željezničara nosio i u periodu od januara 2016. do jula 2017. godine kada je ostvario i odličan transfer u Lens. U međuvremenu je osim za Zrinjski igrao za Olimpiju i Hermannstadt.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarajlija46
Pa to bi bilo pojacanje za njih
17 2
hzsg
Ostala je "zeljana", bez mnogo cega. Ali ono najvaznije ostala je bez karaktera, bez svog sportskog stava itd itd. Sjetite se samo, šta su sa svojim ljudima u upravi radili da unište sarajevski derbi, kako su navijace Sarajeva postepeno tjerali sa sjeverne tribine, sužavajući im prostor, kako navijače Sarajeva onemogučuju da budu na istočnoj tribini gdje od vajkada bili.... I niko se nikada nije zapitao vidi stvarno šta ovo radimo? Ja mislim da se rahmetli Rizo Selmanagić, nekadašnji prvi čovjek "želje" okreće u mezaru na sve postupke posljeratnih predsjednika i direktora istoimenog kluba, kada je u pitanju njihov odnos prema F.K SARAJEVU. Samo posljednje saopštenje iz plavog tabora koje kaže "Mi smo za nastavak nogometnog prvenstva, ali ako struka kaže da se nisu stekli uslovi za nastavak, onda smo za to da se ne proglasi šampion". DA NIJE SMIJEŠNO BILO BI ŽALOSNO, ALI NAJBOLJE OSLIKAVA ODNOS RUKOVODSTVA OVOG KLUBA PREMA SPORTU, NOGOMETU I PREMA F.K. SARAJEVO. Pozz i svako dobro!!!
13 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi