Demirel Veladžić potpisao za Mladost!

Konačno pronašao novi klub

Demirel Veladžić potpisao za Mladost! · Zvanično

Endin Čaušević

Demirel Veladžić bio je svojevremeno velika nada FK Sarajevo, ali se u bordo klubu nije naigrao.

Veladžić je početkom 2018. godine napustio bordo klub i karijeru je odlučio nastaviti u portugalskom Leixoesu, ali to i nije bio tako dobar potez za ovog 21-godišnjeg veznjaka.

Nakon toga trajao je spor s portugalskim klubom oko raskida saradnje, a krajem prošle godine Veladžić je konačno postao slobodan igrač.

U februaru se priključio pripremama Mladosti iz Doboja kod Kaknja, te je trenirao s ovim klubom, a danas je zvanično potpisao ugovor s njima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost je potvrdila da je Veladžić potpisao ugovor na dvije godine, te će za novi klub debitovati u novoj sezoni Premijer lige BiH.

🤝 Demirel Veladžić (21) potpisao je ugovor sa našim klubom na dvije godine do ljeta 2022. Veladžić je ranije nastupao...

Posted by FK Mladost Doboj - Kakanj on Monday, June 15, 2020

Top Komentari

Penderinos
Ako bude standardan može daleko dogurat, ne treba zaboraviti da je i dalje mlad !
5 0
Matic
Prije tri dana me u klubu ubijedise da je ovaj momak najveci poslijreatni talenat i da smo ga ukrali komsijama. Po njihovoj prici on je danas trebao potpisati za nas. E moj Zeljo sta ti papci i kamatari rade. Tebi momcino sretno
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi