U Bešiktašu sada znaju kakvog talenta imaju: Ajdin Hasić zabio golčinu!

Sjajan pogodak mladog Bosanca

U Bešiktašu sada znaju kakvog talenta imaju: Ajdin Hasić zabio golčinu!

Edmir Škorić

Talentovani juniorski reprezentativac BiH Ajdin Hasić zabio je gol za Umraniyespor protiv Karagumruka.

Hasića je Bešiktaš posudio turskom drugoligašu, ali se prethodno nije naigrao, da bi danas dobio priliku od prve minute.

I odmah ju je znao iskoristiti, pa je u 40. minuti postigao lijep gol za izjednačenje, samo minutu nakon što su gosti poveli s 1:0.

Navijači Bešiktaša oduševljeno pišu po Twitteru hvale na račun mladog Bosanca kojeg je turski velikan kupio od zagrebačkog Dinama.

[twitter]https://twitter.com/BirakmamSen/status/1274722843406880769[/twitter]

Top Komentari

sport1
Samo ovaj bilmez Bob negativu lupa... Svaka cast momak. Tvoje vrijeme dolazi. A Ti sundjer Bobe, hajde u gornje Medjedjane na hrkljusa... Sportski pozdrav
36 2
BobPaisley
...ja mislio za Besiktas zabio,a ono tamo neki nizeligasi...propade mali,nema od njega nista...ne znam sto ovi nasi igraci idu u Tursku,pa njima jedan Miske nije valjao,sta dalje ima da se prica...samo kupuju i guraju neke ispusene mustikle iz velikih europskih klubova koji vise nigdje ne mogu naci angazman...
6 35

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi