Nije ga džabe kupio Bešiktaš: Hasić zabio briljantan gol

Juniorski reprezentativac BiH

Nije ga džabe kupio Bešiktaš: Hasić zabio briljantan gol

Velika nada bh. fudbala Ajdin Hasić postigao je fenomenalan gol na treningu.

O kakvom se potencijalu radi dovoljno govori to što je Hasić (19) danas pod ugovorom sa slavnim Bešiktašom, no jasno je da će morati proći kroz 'kaljenje' prije nego što dobije šansu u prvom timu.

Zbog toga je Bešiktaš nedugo nakon potpisa poslao Hasića na posudbu u redove Umraniyespora, gdje se dosad nije mnogo naigrao, no situacija bi se mogla promijeniti u nastavku sezone.

Na Instagram profil Hasić je postavio gol koji je postigao na treningu Umraniyespora, a za kratko vrijeme prenijeli su ga i brojni turski mediji, navodeći da je mladi bh. fudbaler motivisan da pokaže koliko vrijedi.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Pogledajte...

Top Komentari

zvjezdan10
Jel me neko zeza?
3 0
Penderinos
Čuj na treningu koja glupost
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi