FK Sarajevo: Znači li ovo da više nismo šampioni?

Zanimljiv status na zvaničnom Facebook profilu

FK Sarajevo: Znači li ovo da više nismo šampioni?

E. Škorić

Neobičnu je objavu na Facebooku je danas imao Fudbalski klub Sarajevo.

U FK Sarajevo, prvaku BiH za proteklu sezonu, uglavnom oduševljavaju navijače u posljednje vrijeme sa nizom dobrih vijesti, a jedna od njih je i ta da bi Bordo tim trebao da dobije prava na upravljanje stadionom Koševo za simboličnih 1 KM mjesečno.

To je vijest koja je obradovala sve simpatizere i navijače Sarajeva, ali rastužila ih je posljednja objava kluba na Facebooku i činjenica da je plakat u Alipašinoj ulici, koja vodi prema najvećem stadionu u BiH, a na kojem je pisalo "FK Sarajevo šampion sezona 19/20" pocijepan.

Nije poznato ko je rastrgao šampionski plakat Sarajeva, na čijem profilu na Facebooku stoji zanimljiva poruka: "Znali li ovo da više nismo šampioni?".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

[facebook]https://www.facebook.com/FudbalskiKlubSarajevo/photos/a.714954325189922/3356560834362578/?type=3&theater[/facebook]

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Ukrali plakat oni seljaci iz Selje i onda misle da su prvaci
16 8
Sarajlija46
Hahahahahah a Seljovci se uzbudili kad su procitali naslov:)
14 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi