Bivši junior Sarajeva na probi u Željezničaru

Plavi sutra putuju u Konjic

Bivši junior Sarajeva na probi u Željezničaru

Edmir Škorić

U toku je trening Fudbalskog kluba Željezničara, koji je jučer startao s pripremama za novu sezonu.

Plavi su upalili motore, radili su dva dana u Sarajevu, a već stura u 12 sati putuju u Konjic, gdje će u 18 sati održati i trening. U hercegovačkom gradu ekspedicija iz Doline ćupova ostat će nekoliko dana.

Na današnjem treningu na pomoćnom terenu Grbavice se, zanimljivo, pojavio Salko Nargalić, inače bivši kadet i junior Sarajeva (18) koji igra na poziciji napadača.

S treninzima je počeo i Ivan Lendrić, Štilić je također tu, trenira od jučer, dok stopera Aleksandra Jovanovića i dalje nema zbog nedavne operacije nosa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oočekuje se da će se sutra ekipi u Konjicu pridružiti Anel Hajrić, 24-godišnji bh. napadač koji je u pregovorima sa Plavima i koji je posljednji angažman imao u belgijskom Lokerenu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Kao sto sam pisao i ranije; kupimo tudje otpadke koji nemaju gdje pa za sitnu paru koju daju nasem gazdi ulete u Zelju.
6 8
hzsg
Kaze autor teksta vec sutra u 12 sati plavi "putuju" u Konjic. Strašno...., putuju na Bjelašnicu, putuju na šugavicu...! Molim redakciju u najmanju ruku da obave razgovore sa urednicima skrenu im paznju, kako bi se bar malkice podigla ljestvica ozbiljnosti.
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi