Matthias Fanimo sletio u Sarajevo!

Očekuje se da će pojačati redove šampiona BiH

Matthias Fanimo sletio u Sarajevo!

Proteklih dana su se pojavile informacije da bi Matthias Fanimo, sjajni krilni fudbaler Mladosti iz Doboja kod Kaknja mogao napraviti transfer.

Vjeruje se da će Fanimo biti novo pojačanje FK Sarajevo, a da je konačni dogovor blizu potvrdio je jučer i prvi čovjek mladosti Mansur Mušija.

"Istina je da je za Fanima zainteresovano Sarajevo, odnosno transfer je 90 posto završena stvar. Fanimo će postati novi igrač Sarajeva, a klub s Koševa će nama dati jednog igrača plus određeni novac. Sve bi trebalo da bude poznato u narednih dan-dva, ali Fanimo sigurno neće igrati za Mladost u narednoj sezoni. Nadamo se da će se sve završiti na obostrano zadovoljstvo", rekao je jučer za SportSport.ba Mensur Mušija.

Matthias Fanimo je danas sletio na sarajevski aerodrom i vrlo je moguće da je iz svog Londona došao u bh. prijestolnicu upravo kako bi realizovao transfer.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fanimo je fotoreporteru SportSport.ba kratko poručio da će se sve znati danas.

Prema dostupnim informacijama, Sarajevo će za Fanima Mladosti dati jednog ili dvojicu igrača i određenu sumu novca.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
Prosjecan igrac
7 36
Stanley
Dobar igrač
29 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi