Hulk se vraća: Napadač otkrio odakle je dobio ponude
Foto: EPA

Završava epizodu u Kini

Hulk se vraća: Napadač otkrio odakle je dobio ponude

Teme:

Brazilski napadač Givanildo Vieira de Sousa (33), poznatiji kao Hulk, ponovo će zaigrati u Evropi.

Tridesettrogodišnji fudbaler od 2016. godine nastupa u Kini za Shanghai SIPG, a epizodu u Kini okončat će na kraju ove godine kada mu ističe ugovor koji je odbio produžiti.

Hulk je potvrdio kako se zaasitio Kine i da bi bismo ga mogli ponovo gledati na evropskim terenima, pogotovo jer već ima nekoliko ponuda na stolu, a neke su od velikih klubova.

"U Kini neću ostati, odbio sam novi ugovor, a od tada dobio sam mnoge ponude. Javljaju se klubovi iz Turske, Portugala, Engleske, Španije, Italije i Njemačke", rekao je Hulk brazilskom listu Lance, pa dodao:

"Ima tu i slavnih, velikih, klubova. Sve oko tih stvari sam prepustio svojim agentima", poručio je Hulk.

Fudbaler koji je postao poznat po svojim nevjerovatnim fizičkim predispozicijama također je dodao kako mu pri donošenju odluke o budućnosti novac, za razliku od ranijih godina, neće biti faktor kojim će se voditi.

Podsjetimo, Hulk je u Evropi ranije igrao za Porto i Zenit.

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
3 0
Chupy
Pametan. Uzeo kes malim zutim. Sad opet moze uzivati u ozbiljnom fudbalu. Igracina a jos i inteligentan.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti